Blog

Hvad gør dig unik? Hvilke firmaer tænker du på hvis jeg skriver “Kaj og bøje”, “Skal du ha´ flere tarteletter, Harry”, “No, I´m danish”? Okay, jeg er godt klar over at jeg stiller nogle hårde konkurrenter op, men selv efter 20-30-40 år, vil disse sætninger blive husket. I dag er vi endnu flere om fadet. Du bliver ikke kun bombarderet med reklamer på dit tv, i reklamepausen eller imellem dine to favorit shows. Det er også på din mobil og computer som du hurtigt tjekker…Læs videre “Hvordan skal jeg huske dig?”

Hvad udstråler du? Hvis vi to mødtes til en kop kaffe og jeg spurgte ind til dit projekt, hvordan ville du så reagere? Formentlig ville du være ivrig, dine øjne sitre og du ville hjertevarmt fortælle mig om dit projekt, som du brænder for at få ud til så mange som muligt. Når du så herefter fortæller mig, at det er svært at skaffe likes og følgere på dine sociale medier og gerne vil vide hvad du gør galt, vil jeg som oftest fortælle dig,…Læs videre “Sælg din passion”

Din opførsel online smitter af på dit offline liv Har du overvejet din kommunikation på de sociale medier? Når du træder ind på de sociale platforme, har du som oftest et brugernavn som afspejler hvem der sidder bag skærmen. Dine kommentarer og reaktioner som du deler, vil senere hen kunne blive opfanget af andre. Man sætter altid digitale fodspor. For mange er det blot blevet en del af dagligdagen, men husker du at tænke fremadrettet, når du skriver en status eller kommenterer et opslag? Muligt…Læs videre “Online færden”

Hvorfor skal jeg samarbejde med andre? Du kan ligeså godt starte med at indse at du ikke kommer langt på egen hånd. Det betyder ikke at du skal ud og investere dine penge i nye medarbejdere, for det ved vi alle at man ikke har råd til, når man er en ny startet virksomhed. Til gengæld er sparring og et godt netværk ALT værd. Uden dette, havde jeg ikke selv været der hvor jeg er i dag. Ved at sparre med andre, får du nye…Læs videre “Ingen kan klare det hele alene”

Behøver man gode vaner som selvstændig? Jeg læser (lidt for) ofte om selvstændige, som kan berette om at de fortsat sidder derhjemme og arbejder i nattøjet. Jo, det lyder da utrolig hyggeligt at kunne blive i sengen hele dagen, men for mig, lyder det mere som om at du er sløset og ikke rigtig kommer i gang. Det er nemt at få dårlige vaner, men man kan ende med at sidde fast. Vil du gerne have andre til at tage dig seriøs? Så skal du…Læs videre “De gode iværksætter vaner”

Har du brug for at blive skubbet i gang, mangler du energien til dit projekt eller er du gået helt i stå og tabt pusten? Jeg kender fornemmelsen, men jeg ved også hvad der skal til, for at sætte dig i gang igen. Hvad er næste skridt? Jeg har rådet og vejledt, mere end 100 start-ups, små virksomheder og iværksættere som har haft en god idé, men ikke har vidst, hvordan de skulle tage skridtet videre i deres drøm. Hvordan prissætter jeg mig selv? Tror…Læs videre “Skal du rykkes videre i din business?”

Alle vil have dine penge Du har fået en virkelig god idé, som vil kunne gøre en stor forskel for mange, men som du også ser dig selv arbejde med på fuldtid. Desværre kan du ikke selv løfte alle opgaverne og er derfor nødt til at hyre nogle andre ind for at hjælpe dig. Men det er en ren jungle… Kender du dette scenarie? Det gør du eller også kommer du til det, for det er det de fleste nystartede ender ud i. Men hvor…Læs videre “Der er ingen omveje til succes”