Der er ingen omveje til succes

Kategorier Gode råd

Alle vil have dine penge

Du har fået en virkelig god idé, som vil kunne gøre en stor forskel for mange, men som du også ser dig selv arbejde med på fuldtid. Desværre kan du ikke selv løfte alle opgaverne og er derfor nødt til at hyre nogle andre ind for at hjælpe dig. Men det er en ren jungle… Kender du dette scenarie? Det gør du eller også kommer du til det, for det er det de fleste nystartede ender ud i. Men hvor skal du lægge dine penge henne, så du får mest kvalitet og indhold for dine penge?

Brug din intuition

Start altid med at mærke efter i maven og stol på din intuition. Lyder det for godt til at være sandt? Så kan du være helt sikker på at du er ved at træde ind i en fælde. Få i stedet anbefalinger fra folk du kender eller fra iværksætter forums, hvor du selv kan grave lidt dybere ned i det enkelte firma, inden du strækker armen frem og takker ja til deres tilbud. Vær kritisk. Det fortjener din idé, hvis du vil følge den helt til dørs.

Din plan

Du har uden tvivl gjort dig en masse tanker om, hvor det er du gerne vil hen og hvad dit næste mål skal være. Oftest er det bare sådan, at du ikke kan gå en lige rute, for at ende der hvor du gerne vil hen. Så lav nogle delmål. De hjælper dig på vej og sørger for at du ikke pludselig er stukket i den helt gale retning og ikke kan finde hjem igen.

Belønninger

Når du så kommer til dine delmål, er det en god idé at have en lille belønning liggende klar. Det kan være både små og store ting. Den kjole du har drømt i lang tid, men ikke har ville købe, da alle pengene er gået til dit nye projekt. Eller en weekendtur til Berlin, for at komme lidt væk og få alting på afstand. På den måde, har du også noget at se frem til og arbejde dig hen imod, som ikke er dit endelige mål.

Hold ud

Du vil uden tvivl ramme hovedet imod muren flere gange og føle at det her er det mest tåbelige du i dit liv har kastet dig over. Men bare rolig, det vender igen. Og når det gør, så er du ti meter højere, langt klogere end tidligere og er klar til mange flere kampe.

Livet som nystartet er sjældent nemt, men hvis du lytter til de fem ovenstående råd, er du allerede rigtig godt på vej.

Olivia

Rose Media

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Læs min privatlivspolitik her.

Kommunikationsrådgiver for start up-virksomheder, nystartede,
selvstændige og freelancere.

Jeg hjælper dig med at finde din rette vej, holde din gejst i live og brænde igennem, så din virksomhed kan blomstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *