Rådgivning og undervisning

Katrine Lund Løje – Katrinelundloeje.dk

Olivia er en kreativ sjæl, der er idérig og initiativrig. Hun har altid gang i en masse spændende projekter, og er meget dedikeret over for sine kunder. Som person er hun smilende og modig – en rigtig powerkvinde!

Sisse Dall – By Sisse Dall

“Olivia gav mig lige præcis det boost jeg havde brug for, for at komme ud over stepperne med de sociale medier. Det er næsten blevet sjovt for mig at arbejde med nu, og jeg tror det bliver et kæmpe boost for min virksomhed.”

Nadia Bech-Ryding – CPH Femme

“Rose tænker ud af boxen, hører mig og har fingeren på pulsen 24/7. Uden tvivl mit første valg.”

Maria Millan Enevoldsen – Maria Millan

“I mit virke som spirituel rådgiver følger jeg altid energien og mærker efter, hvor jeg skal hen i min virksomhed. For nogle måneder siden oplevede jeg et større skifte, hvilket betød, at jeg havde brug for et nyt udtryk på min hjemmeside, som i højere grad ville afspejle hvem jeg er og hvad jeg har at tilbyde mine kunder. Det betød nye fotos og jeg kunne med ro i sindet kontakte Olivia, hvis arbejde jeg altid har beundret fra sidelinjen og som emmer af professionalisme og på samme tid en “nede på jorden” vibe – en kombination, som er guld værd for mig.

Olivia var fra første øjeblik meget nærværende og det var ikke svært at få øje på den rendyrkede passion for det håndarbejde, som hun mestrer til fulde. Intet er tilfældigt og Olivia lagde al sin energi i at finde ind til essensen af mig.

Da jeg trådte ind foran kameraet var jeg meget nervøs og var bekymret for, at det ville påvirke mit photoshoot. Heldigvis er Olivia super behagelig og formåede hurtigt at få mig til at slappe af. På få minutter glemte jeg alt om min nervøsitet og lod mig gå med energien og det “rum”, der opstod – præcis som jeg gør i min virksomhed.

Jeg blev fotograferet i naturen, hvilket gjorde underværker for min energi og udtryk. Naturen er et magisk rum at være til stede i, da den bidrager med så meget ro og skønhed.

Jeg havde en god fornemmelse i maven, da jeg tog derfra – og med rette, for allerede få dage efter blev jeg glad dybt i sjælen, da jeg modtog mine fotos digitalt. Olivia havde virkelig indfanget min essens. Og jeg strålede på alle fotos – med garanti på grund af tilliden imellem os.

Kvaliteten er i top og jeg kunne ikke være lykkeligere for de smukke fotos, som snart pryder min hjemmeside og viser lige præcis den, jeg er.

Jeg kan varmt anbefale Olivia fra Rose Media. Her er der tale om alt andet end et stift photoshoot indendøre uden energi.
I stedet træder du ind i en skøn atmosfære, hvor der er plads til at være DIG ❤

Tak Olivia fordi du gør det, du gør, så godt!

I taknemmelighed,
Maria Millan”

Michelle Murphy – 3 Danmark

Olivia er utrolig dedikeret til sit arbejde! Alt hvad hun arbejder med – behandler hun som “sit eget” og går altid “all in” på at yde den service man ved man får fra Olivia! 

Hun giver sig selv 110%, men man ved også at man med Olivia får en ærlig og kompetent service, som aldrig går imod det man forventer og ønsker, men som sagtens kan udfordre det man beder hende om. Dermed også sagt, at hun er løsningsorienteret og altid har alternative løsningsforslag og egne ideer, hvis hun føler det kan gavne virksomheden. Hun tænker altid fremad og lader sig ikke slå ud af udfordringer på vejen! De bedste anbefalinger og respekt herfra!”

Anna Clara Laugesen – Planet Happy

“Olivia er skidedygtig, kreativ og super engageret i det, hun laver!”

Sofie Winter Askgaard – Historieværkstedet

“Jeg samarbejder med Olivia på forskellige projekter, og hun er både knalddygtig, skidesød og kreativ. De varmeste anbefalinger herfra”

Gry Waarsøe Falch – Sex & Samfund International

“Olivia er først og fremmest rigtig dygtig til at sætte sig ind i både fokus og målgruppe – og hun har givet mig konkrete, anvendelig råd til, hvordan jeg skal bruge de forskellige sociale medier og ikke mindst, hvordan jeg samtænker sociale medier i en overordnet strategi. Man kan tydeligt mærke, at Olivia virkelig brænder for det hun lavet. Hun er engageret, iderig og har en smittende energi.”

Rikke Godthjælp – Godthjælp akupunktur og undervisning

“Olivia går til din virksomhed med en personlig tilgang til dig og dit produkt. Det hun ikke ved, finder hun ud af og følger op på med det samme. Olivia kommer velforberedt og misser ikke selv at tilføre hvad du glemte at spørge om, samt komme med vinkler og ideer så løsningen ligger lige for. Kan varmt anbefale at du bruger Rose Media.”

Fotografering

Mirja Kristensen – psykoterapeut

” Jeg var ikke i tvivl om, at det var Olivia fra Rose Media der skulle fotografere mig til min kommende virksomhedsprofil og hjemmeside.

Jeg valgte Rose Media ud fra de stemninger, som Olivia evner at skabe i sine billeder. Min fotosession, foregik i mit eget hjem og jeg blev lige fra starten mødt af smil og kærligt kram. Olivia har en udadvendt power med stor passion for sit arbejde. Hun er hurtig til at svare, hvis der er spørgsmål og jeg har kun haft oplevelsen af at føle mig tryg og tilpas under hele forløbet.

Olivia havde sin søde og dygtige samarbejdspartner med, som hun også danner par med privat. De to var en særlig oplevelse i sig selv. Deres sødme og venlighed, samt deres super professionelle tilgang og samspil under forløbet, var med til at bringe det gode humør frem. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal bruge Rose Media og jeg giver mine varmeste anbefalinger herfra.”

Katrine Lund Løje – Bloggers by Heart

“Jeg er så glad for samarbejdet med Olivia. Hun er nede på jorden, og får mig til at føle mig veltilpas foran kameraet. Hun er god til at guide mig til, hvordan jeg skal stå, hvor jeg skal kigge osv. Det er fedt at skyde billeder “on location” med Olivia, fordi hun er god til at få det naturlige frem.

Hun viser dig, som du er, og ikke som et opstillet billede, som det nogle gange bliver i et fotostudie.
Vi fik grineflip flere gange under photoshootet, og det var en skøn oplevelse.”

Caroline Baldorf – Jurist

“Normalt nyder jeg ikke at stå foran et kamera, da jeg ikke føler mig 100% tilpas i det at være centrum for et billede! Men jeg må ærligt indrømme at denne fotosession med Rose Media var en FANTASTISK oplevelse, og noget jeg sent vil glemme! Olivia fik med sin dejlige personlighed, professionelle tilgang og vejledning hurtig fjernet den utilpashed jeg får når kameralinsen vender mod mig.

Hun formåede at give mig en ro, selvsikkerhed og et rum, hvor det virkede som om at det bare var os to og et kamera, selvom alle lokationerne foregik uden for i det skønne solbeskinnede København med masse af mennesker omkring os. Efter at have modtage billederne, kan jeg kun sige WAUW! Det er virkelig det man kalder for et godt stykke arbejde/håndværk, og det hele er Rose Medias fortjeneste!

Hun er så dygtig til hendes arbejde, at jeg til ENHVER tid ville anbefale mine venner og familie at booke en fotosession hos hende.”