Samarbejde og sammenhold

Kategorier Sociale medier

Reklame

Netværk

Uden mit store netværk, var jeg aldrig kommet så langt som jeg er i dag. Jeg er hver eneste dag taknemmelig for at jeg har en kæmpe portion mennesker, som jeg på alle tidspunkter af døgnet, ved at jeg kan hive fat i for at tale om forretning, sparre og udvikle idéer sammen med, og altid får et ærligt svar fra.

Da jeg startede ud som blogger, ville jeg ikke være en del af et netværk. Min blog. Mine præmisser. Jeg gider ikke være underlagt at skulle tvangsskrive indlæg eller have et bestemt antal følgere. Jeg skriver når inspirationen kommer til mig, for ellers bliver mine indlæg blot fyld. Og hvem kan bruge dem til noget?

Men da min gode veninde og samarbejdspartner, Katrine Lund Løje, fortalte mig at hun var ved at opbygge et socialt blogger community, som ikke var underlagt regler, restriktioner mm. Spurgte jeg helt af mig selv, om jeg ikke måtte blive en del af det.

I dag har hun Bloggers By Heart sammen med Lise Sommerlund, hvor de begge gør en kæmpe indsats for at deres bloggere får alt den information de har brug for og bliver holdt i hånden igennem alt hvad der handler om blog.

Nu har de så også fået et premium abonnement, hvor du for blot 95 kr. om mdr. får en masse fordele.

Hver onsdag sidder de klar til at møde deres bloggere på et af de faste mødesteder, når de afholder ugens arbejdsdag. Her bliver “dagens emne” taget op og diskuteret. Alle har mulighed for at byde ind og hjælpe hinanden. Derefter spiser vi frokost og så har man et par timer, hvor man har fri til at arbejde, small talke, netværke med hinanden mm. Det åbner døre til at møde nye spændende mennesker, få input til nye idéer mm.

De sørger samtidig for at promovere din blog på både deres sociale medier og hjemmeside, så du bliver eksponeret endnu længere ud og kan få fat på nye følgere og samarbejdspartnere. Og har du mod på det, kan du også lave et gæsteblogindlæg, hvor du fortæller om dig selv, din blog og hvad du er passioneret omkring.

Jeg er virkelig vild med det frie blogger koncept, hvor man ikke føler sig bundet eller skal have 117 forskellige annoncer, som popper frem på bloggen, så snart den dukker op.

Og så en lille nyhed! Sørme om de ikke har udvalgt mig som AMBASSADØR! Jeg er pavestolt. Min lille blog og jeg når alligevel langt ud i verden.

Så hvis du har lyst til at blive en del af Bloggers by Heart, kan du følge mit link lige her, som kan sætte det hele i gang. (Reklamelink)

Olivia Noel

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Læs min privatlivspolitik her.

Kommunikationsrådgiver for start up-virksomheder, nystartede,
selvstændige og freelancere.

Jeg hjælper dig med at finde din rette vej, holde din gejst i live og brænde igennem, så din virksomhed kan blomstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *