Skal du rykkes videre i din business?

Kategorier Tilbud og priser

Har du brug for at blive skubbet i gang, mangler du energien til dit projekt eller er du gået helt i stå og tabt pusten?

Jeg kender fornemmelsen, men jeg ved også hvad der skal til, for at sætte dig i gang igen.

Hvad er næste skridt?

Jeg har rådet og vejledt, mere end 100 start-ups, små virksomheder og iværksættere som har haft en god idé, men ikke har vidst, hvordan de skulle tage skridtet videre i deres drøm.

Hvordan prissætter jeg mig selv?

Tror du at der nogen som kan bruge mit produkt? 

Hvordan får jeg fat i mine kunder?

Hvor skal jeg starte?

Hvor skal jeg have min fokus?

Hvordan får jeg struktur ind i mit firma?

Hvordan kommer jeg videre med min idé?

Det er en jungle at navigere rundt i de mange eksperter – så hvem skal jeg bruge?

Skal jeg have en hjemmeside?

Er den jeg har god nok?

Hvordan bruger man de sociale medier?

Hvem er min målgruppe?

Dette er blot nogle af de MANGE spørgsmål, som jeg igennem de sidste 5 år har fået, når jeg har rådgivet mine kunder. Ofte har du selv svaret, men du skal hjælpes på vej, for at kunne komme videre.

Hos mig får du både sparring, idéudvikling, rådgivning og branding.

Men det er så meget mere end det. Jeg er med til at give dig energi og lysten til at arbejde videre med dit projekt. Du vil gå hjem, med lyset strålende ud af dig og have lyst til at sætte dig til tasterne og skrive alle dine idéer ned. For nu skal du rykke på dét. Det handler oftest om en god struktur og en færdigplan, som gør at det hele igen bliver overskueligt at arbejde med. For idéer og projekter skal drives af lyst. Lysten til at ville gøre en forskel og brænde igennem.

Hvordan foregår det?

Du kan vælge imellem to løsninger.

1. Hjælp til dine sociale medier.

Du fortæller mig, hvilke sociale medier som du ønsker hjælp til, og så skræddersyer jeg dit undervisningsmateriale specielt til dit SoMe. Jeg plejer at sige at vi som udgangspunkt, skal bruge 1 time pr. sociale medie. Men alt efter hvor mange spørgsmål du har, kan dette svinge en smule. Men det er et godt udgangspunkt. Jeg underviser dig i hvordan du kan give dine sociale medier et løft, hvor din fokus skal være, samt tips og tricks til dine opslag. Når vi er færdige, får du alle mine undervisningsnoter tilsendt, som du kan kigge på dem efterfølgende. Nu er du SoMe ekspert, på dine egne medier.

2. Sparring og rådgivning.

Når du booker mig til sparring, sender jeg dig en række spørgsmål som du skal besvare. Det vil typisk være spørgsmål lydende “hvor sidder du fast?”, “hvilke udfordringer møder du?” eller “hvad ønsker du at få ud af vores møde?”.  Når jeg har fået svar på mine spørgsmål, ved jeg også hvorhenne vi skal tage fat, for at få rykket dig fri og give dig den rette rådgivning. Nogle gange er det rart med sparring eller idéudvikling. Hvor imod at du andre gange, har brug for konkret rådgivning på enkelte emner.

Med udgangs i over 100 kundecases, har jeg oplevet de fleste problemstillinger og ved hvordan de løses.

Skal jeg også hjælpe? Så vil jeg gerne give dig et tilbud.

Kontakt mig for mere info her

Olivia
Rose Media

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Læs min privatlivspolitik her.

Kommunikationsrådgiver for start up-virksomheder, nystartede,
selvstændige og freelancere.

Jeg hjælper dig med at finde din rette vej, holde din gejst i live og brænde igennem, så din virksomhed kan blomstre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *